Όροι-Προϋποθέσεις

1. Η εγγραφή και η παρακολούθηση των διαλέξεων είναι δωρεάν.

2. Δικαίωμα εγγραφής έχουν όλοι οι πολίτες άνω των 18 ετών, κάτοικοι της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

3. Έναρξη εγγραφών 05-04-2023.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά, με συμπλήρωση της αίτησης που είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ www.acadimia.eu

4. Θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακές διαλέξεις από Καθηγητές και Ειδικούς Επιστήμονες του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος στην εξής θεματική ενότητα:

• Άνθρωπος – Κοινωνία - Περιβάλλον

Ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00 - 21:00

5. Για την παρακολούθηση των διαλέξεων απαραίτητη προϋπόθεση είναι η πρόσβαση, από τον χώρο σας, σε προσωπικό υπολογιστή με μικρόφωνο, ηχεία και κάμερα (μπορεί να χρησιμοποιηθεί tablet ή smartphone) και σύνδεση στο διαδίκτυο.

6. Κριτήριο επιλογής για τη συμμετοχή στην ΑΚΑΔΗΜΙΑ και την παρακολούθηση των διαλέξεων είναι η σειρά προτεραιότητας εγγραφής.

7. Η υποβολή φωτοαντίγραφου του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας είναι υποχρεωτική για την ολοκλήρωση της εγγραφής και πρέπει να αποσταλεί ηλεκτρονικά στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., πριν την έναρξη των διαλέξεων.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η αίτηση δεν θα γίνεται αποδεκτή χωρίς το φωτοαντίγραφο του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας.

8. Οι διαλέξεις είναι 15 συνολικά για την περίοδο 2022-2023.

Έναρξη διαλέξεων: 12/04/2023 - Λήξη: 19/07/2023.

9. Το αναλυτικό πρόγραμμα των διαλέξεων, οι ομιλητές και οι πληροφορίες είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ www.acadimia.eu

10. Το περιεχόμενο των διαλέξεων καθορίζεται αποκλειστικά από τους ομιλητές.

11. Οι διαλέξεις θα πραγματοποιηθούν μέσω της πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης cisco webex.

• Πριν την έναρξη της διάλεξης θα σας αποσταλεί αυτοματοποιημένο μήνυμα όπου θα αναγράφει τον σύνδεσμο που πρέπει να ακολουθήσετε για να συνδεθείτε στην πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης. Επειδή υπάρχει ενδεχόμενο το αυτοματοποιημένο μήνυμα να θεωρηθεί από το πρόγραμμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας σας ως ανεπιθύμητο, παρακαλώ να ελέγξετε μήπως το μήνυμα έχει πάει στον φάκελο «Ανεπιθύμητα ή SPAM».

• Κατά τη διάρκεια των διαλέξεων θα πρέπει να είστε συνδεδεμένοι στην πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης για όλη τη διάρκεια της εισήγησης, διαφορετικά θα θεωρηθεί ότι απουσιάζετε και θα ισχύσουν οι γνωστές διαδικασίες παρουσίας/απουσίας.

• Για τη διασφάλιση και την έγκριση της παρουσία σας, αμέσως μετά τη σύνδεσή σας με τη λειτουργία του Chat, θα πρέπει να γράψετε το ονοματεπώνυμό σας, τον ΑΔΤ και τη λέξη ΕΝΑΡΞΗ. Το ίδιο πρέπει να κάνετε και στην αποχώρησή σας, δηλαδή να γράψετε πάλι το ονοματεπώνυμό σας, τον ΑΔΤ και τη λέξη ΛΗΞΗ. Η βεβαίωση παρουσίας είναι αποκλειστικά δική σας ευθύνη, όπως περιγράφηκε παραπάνω (στην αρχή του μαθήματος και στο τέλος θα αποθηκεύεται αρχείο του chat).

• Για την εύρυθμη λειτουργία των διαλέξεων παρακαλείσθε να ανταποκρίνεστε αμέσως στις προτροπές των εισηγητών/-τριών για ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση της κάμερας ή του μικροφώνου σας. Η συμμετοχή σας κατά τη διάρκεια της εισήγησης θα συντονίζεται από τον/την εισηγητή/-τρια.

12. Απαγορεύεται η ηχογράφηση, μαγνητοσκόπηση ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο καταγραφή των διαλέξεων.

13. Βεβαίωση παρακολούθησης χορηγείται μόνο εφόσον ο/η συμμετέχων/-ουσα έχει παρουσία στο 60% τουλάχιστον των διαλέξεων της θεματικής ενότητας που έχει επιλέξει.

14. Στο τέλος των διαλέξεων θα υπάρξει αξιολόγηση του προγράμματος.

15. Οι συμμετέχοντες συμφωνούν και συναινούν στη χρήση των προσωπικών τους στοιχείων, καθώς και στη χρήση της εικόνας τους για τους σκοπούς της διοργάνωσης.

16. Τα προσωπικά δεδομένα χρησιμοποιούνται μόνο για τις ανάγκες της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ και της ΠΑΜΘ και διασφαλίζονται από τις διατάξεις των νόμων περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων που ισχύουν στη χώρα μας.