Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος διαλέξεων της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ Π.Ε. ΕΒΡΟΥ

Ολοκληρώθηκε επιτυχώς ο πρώτος κύκλος διαλέξεων της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ Π.Ε. ΕΒΡΟΥ με δύο εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο Ορεστιάδας, τη Δευτέρα, 23 Μαΐου 2016, και στο ΝΟΜΑΡΧΕΙΟ, στην Αλεξανδρούπολη, την Τετάρτη, 25 Μαΐου 2016.

Πρόγραμμα "ΘΕΜΙΔΟΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ" για τη Δευτέρα, 18 Απριλίου 2016

Με θέμα την εξωδικαστική επίλυση διαφορών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα πραγματοποιηθεί, τη Δευτέρα, 18 Απριλίου 2016, η καταληκτική διάλεξη της θεματικής ενότητας «ΘΕΜΙΔΟΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ» της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ Π.Ε. ΕΒΡΟΥ, που πραγματοποιεί η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης – Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, σε συνεργασία με τον Δικηγορικό Σύλλογο Αλεξανδρούπολης.

Θέμιδος Διαλέξεις - Πρόγραμμα Δευτέρας, 11 Απριλίου 2016

Με θέματα «ΑΓΡΟΤΙΚΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΙ: Μετεξέλιξη στις σύγχρονες συνθήκες» στην Αλεξανδρούπολη και «Διαμεσολάβηση: εναλλακτικός τρόπος επίλυσης διαφορών στην ελληνική έννομη τάξη» στην Ορεστιάδα, συνεχίζονται τη Δευτέρα, 11 Απριλίου 2016, οι διαλέξεις στο πλαίσιο του νέου κύκλου διαλέξεων της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ Π.Ε. ΕΒΡΟΥ υπό τον τίτλο «ΘΕΜΙΔΟΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ», που πραγματοποιεί η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης – Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, σε συνεργασία με τους Δικηγορικούς Συλλόγους Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας.

Θέμιδος Διαλέξεις - Πρόγραμμα Δευτέρας, 4 Απριλίου 2016

Συνεχίζονται τη Δευτέρα, 4 Απριλίου 2016, οι ομιλίες στο πλαίσιο του νέου κύκλου διαλέξεων της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ Π.Ε. ΕΒΡΟΥ υπό τον τίτλο «ΘΕΜΙΔΟΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ», που πραγματοποιεί η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης – Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, σε συνεργασία με τους Δικηγορικούς Συλλόγους Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας.

Θέμιδος Διαλέξεις: το πρόγραμμα της Δευτέρας 28 Μαρτίου 2016

Επιτυχής ήταν η έναρξη του νέου κύκλου διαλέξεων της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ Π.Ε. ΕΒΡΟΥ, τη Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2016, υπό τον τίτλο «ΘΕΜΙΔΟΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ», που πραγματοποιεί η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης – Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, σε συνεργασία με τους Δικηγορικούς Συλλόγους Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας, μέλη των οποίων πραγματοποιούν τις διαλέξεις.